Välkommen till sefuturemall.com

0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Leverans

Vi har god kunskap om sjöfartsvägar och väljer den bekväma fraktvägen som gör leveransen snabbare. Med tanke på den långa leveransen erbjuder vi 6 fraktvägar: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS och Air Mail.

Innan din beställning skickas måste vi bearbeta din beställning och lägga alla dina varor genom dess strikta kvalitetskontrollstest. På grund av detta skiljer sig den totala leveranstiden från enbart leveranstid.

 

Total leveranstid = leveranstid + bearbetningstid

 

Det tar ungefär flera arbetsdagar för paketresan från våra anläggningar till din destination. Den senaste leveranstiden är 10 dagar. den exakta leveranstiden baseras på rederiets (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) standard och den fraktmetod du har valt.

Vi erbjuder snabb leverans. När din beställning har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande som bekräftar att dina varor är på väg, vilket också innehåller en spårningslänk. Lämna oss din rätta adress och giltiga telefonnummer! Eventuella förluster orsakade av felaktig mottagaradress eller kontaktnummer finns på kunderna.

Leveranser är beroende av tillgänglighet. Om vi ​​har problem med din beställning, t.ex. om en artikel inte är tillgänglig, ringer vi dig. Om du inte är tillgänglig kommer vi att skicka ett e-postmeddelande om vilken åtgärd vi vidtar. Några av våra leveransmetoder möjliggör fullständig spårning av din försändelse från leverans tills den levereras och undertecknas av dig. Vi använder ett antal transportörer för att säkerställa leverans till dig. Våra avgifter till dig täcker alla porto, förpackningar och försäkringar upp till värdet av varorna du köper.

 

Leveranstidsmetod:

Standardfrakt: Region inklusive USA, Australien, Kanada, Storbritannien med 7-10 arbetsdagar.

Irland, Frankrike, Spanien, Tyskland, Nederländerna, Ukraina, Japan, Belgien, Danmark, Finland, Norge, Portugal, Sverige, Schweiz med 7-15 arbetsdagar.

Brasilien, Ryssland, Italien, Argentina, Chile, Mexiko med 20-25 arbetsdagar.

Alla andra länder med 7-25 arbetsdagar.

 

Behandlingstid

1-3 arbetsdagar (vissa produkter tar 5 arbetsdagar).

 

Vad händer om du är ute när din beställning anländer?

Om du är ute när paketet anländer lämnar din postperson eller kurir ett kort som berättar var du ska hämta din diskret förpackade beställning.

Om ditt paket tas till närmaste leveranskontor måste du hämta ditt paket.

Om ditt paket tas till närmaste kurirlager kan du hämta det eller ordna att det levereras om.

 

Vad händer om din beställning inte kommer när du förväntar dig det?

Kontakta oss om din leverans är mer än fyra arbetsdagar försenad.

 

Var sefuturemall.com levererar till?

sefuturemall.com levererar till många länder, till exempel

Nya Zeeland, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Japan, Malaysia, Nederländerna, Norge, Polen, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Storbritannien, USA alla många andra!