Välkommen till sefuturemall.com

0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy anger grunden för att vi kommer att behandla all personlig information vi samlar in från dig, eller som du tillhandahåller oss. Läs följande noga.

Information vi kan samla in om dig:

Vi kan samla in och behandla följande information om dig:

Information du ger oss. Du kan ge oss information genom att fylla i formulär på vår webbplats eller genom att svara med oss ​​via telefon, e-post eller på annat sätt. Detta inkluderar information du lämnar när du registrerar dig för att använda vår webbplats, söker efter en produkt, gör en beställning på vår webbplats, deltar i sefuturemall.com, deltar i en tävling, marknadsföring eller undersökning och när du rapporterar ett problem med vår webbplats. Den information du ger oss kan innehålla ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, finans- och kreditkortsinformation.

Följande information kan samlas in, men kommer att anonymiseras och innehåller ingen information som du kan identifieras från:

• Teknisk information, inklusive din IP-adress (Internetprotokoll), din inloggningsinformation, webbläsartyp och version, tidszoninställning, webbläsartilläggstyper och versioner, operativsystem och plattform;

• Information om ditt besök, inklusive hela klickströmmen för Uniform Resource Locators (URL) till, genom och från vår webbplats (inklusive datum och tid); produkter du tittat på eller sökt efter; sidans svarstider, nedladdningsfel, besökslängd på vissa sidor, sidinteraktionsinformation (t.ex. rullning, klick och musövergångar) och metoder som används för att bläddra bort från sidan och vilket telefonnummer som helst som används för att ringa vårt kundservicenummer.

Hur vi använder din personliga information

Personlig information du lämnar används endast av oss för följande ändamål:

• För att förbättra din shoppingupplevelse på vår webbplats

• För att behandla din beställning

• Med ditt tillstånd att meddela dig om produkter eller specialerbjudanden som kan vara av intresse för dig

Utbyte av information

Vi säljer eller delar inte på annat sätt din information med någon tredje part. Vi använder din information uteslutande enligt vad som anges i denna policy.

Utlämnande av din information

Vi kan dela din personliga information med medlemmar i gruppen sefuturemall.com, vilket betyder våra dotterbolag, vårt ultimata holdingbolag och dess dotterbolag.

Om vi säljer eller köper något företag eller tillgångar kan vi lämna ut sådan information till den potentiella säljaren eller köparen av sådan verksamhet eller tillgångar som rimligen kan krävas.

Där vi lagrar din information

All information du ger oss lagras på våra säkra servrar. Alla betalningstransaktioner kommer att krypteras med SSL-teknik. Där vi har gett dig (eller där du har valt) ett lösenord som gör att du kan komma åt vissa delar av vår webbplats, är du ansvarig för att hålla detta lösenord konfidentiellt. Vi ber dig att inte dela ett lösenord med någon.

Tyvärr kanske överföringen av information via Internet inte är helt säker. Även om vi kommer att göra vårt bästa för att skydda din personliga information kan vi inte garantera säkerheten för dina uppgifter som överförs till vår webbplats; all överföring sker på egen risk. När vi har fått din information kommer vi att använda strikta procedurer och säkerhetsfunktioner för att förhindra obehörig åtkomst.

Småkakor

Vi använder kakor för att hålla reda på din aktuella shoppingperiod så att du kan hämta din varukorg när som helst och för att anpassa innehållet på vår webbplats samt för att säkerställa en konsekvent upplevelse. Vi använder också cookies för att spåra hur besökare interagerar med vår webbplats för att övervaka hur vi presterar.

Ingen personlig identifierbar information lagras i dessa cookies.

För den fullständiga tekniska förklaringen, läs mer om cookies som används på vår webbplats.

Om du vill ta bort dessa cookies kan du göra det genom att följa dessa instruktioner.

E-postmeddelanden

Vi hatar skräppost också!

Vi kommer att skicka dig e-post för att behandla din beställning och efteråt för att presentera dig för fördelarna med vårt lojalitetsprogram. Endast sefuturemall.com använder din e-postadress. Vi kommer aldrig att vidarebefordra din e-postadress eller personlig information till en tredje part för marknadsföringsändamål. Vi tillhandahåller din e-postadress till leveranstjänster i det enda syftet att skicka spårningsmeddelanden för din leverans.

Du kan när som helst avsluta prenumerationen

När du går med i e-nyhetsbrevet sefuturemall.com kan du när som helst avsluta prenumerationen genom att klicka på länken för att avsluta prenumerationen längst ned i varje meddelande som vi skickar. Eller så kan du skicka ett meddelande till vår kundavdelning så avslutar vi prenumerationen.

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte ägs eller drivs av oss. Vi kontrollerar, rekommenderar eller stöder inte och ansvarar inte för dessa webbplatser eller deras innehåll, produkter, tjänster eller sekretesspolicyer. Se sekretesspolicyn för tredje parts webbplats för vägledning om hur webbplatsen fungerar, fungerar och hanteras. Du bör också självständigt bedöma äktheten för varje webbplats som visas eller hävdar att den är en av våra webbplatser (inklusive de som är länkade till via ett e-postmeddelande).

Ändringar av denna policy

Alla ändringar som vi kan göra i vår integritetspolicy i framtiden kommer att publiceras på den här sidan och vid behov meddelas dig via e-post. Kom tillbaka ofta för att se uppdateringar eller ändringar av vår integritetspolicy och hur de påverkar dig.

Dina rättigheter

Dataskyddslagen ("lagen") har olika bestämmelser som säkerställer att alla som har tillgång till din personliga information måste följa strikta regler.

Lagen innehåller följande principer som vi följer hela tiden:

• Vi behandlar dina uppgifter rättvist och lagligt.

• Vi kommer att få din information endast för specifika och lagliga ändamål och ska inte använda den för något annat syfte.

• Vi kommer att se till att personuppgifter som hålls ska vara adekvata, relevanta och inte överdrivna i förhållande till det syfte för vilket de lagras.

• Vi kommer att se till att personuppgifterna är korrekta och vid behov hålls uppdaterade.

• Vi kommer att se till att personuppgifter inte ska förvaras längre än vad som är nödvändigt för detta ändamål.

• Vi kommer att se till att personuppgifter behandlas i enlighet med dina rättigheter enligt lagen.

• Vi kommer att vidta lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifter från förstörelse, skada eller förlust.

• Vi överför inte dina personuppgifter utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet såvida inte landet eller territoriet säkerställer en adekvat skyddsnivå.

Kontakta oss

Eventuella frågor, kommentarer och önskemål angående denna integritetspolicy är välkomna och du kan Mejla oss på genom vår "Kontakta oss" -sida.